LASH STYLING

wimperEXTENSIONS

Hierbij brengt men 1 of meerdere synthetische wimpers aan op 1 natuurlijke wimper.  

Extensions maken je wimper voller, dikker en langer. Mascara of plakwimper worden overbodig en het effect blijft een paar weken goed. Dit is wel afhankelijk van jouw verzorging en de natuurlijke staat van je wimpers.

Bij Phoenix Beauty kan je kiezen uit de volgende methodes:

LASH STYLING

LASH LIFT

Lash lift is een behandeling zonder gebruik van synthetische wimpers.

Hierbij zullen we de wimpers met een krul omhoog liften. Als finishing touch worden ze geverfd met een voor de volle look.

Deze behandeling raden wij aan als je wimpers van nature recht of naar beneden groeien, natuurlijk kan dit ook als je een volle natuurlijke look omdat je van nature al veel wimpers hebt

Mascara is bij deze ook niet nodig maar altijd een vrije keuze, het voordeel wat je met lash lifting behaald is dat je geen wimperkruller nodig hebt die ze natuurlijke wimper kunnen beschadigen

Bij een normale groei is lash lifting 4-7 weken zichtbaar

Brow styling

Brow Henna

Poeder Henna is een plantaardig product wat tegenwoordig ook wordt gebruikt om je wenkbrauwen te stylen.

Henna brengt kleur aan je wenkbrauwen, deze wordt gezamenlijk uitgezocht naar jouw wensen.

Hierdoor creëren we een optische verdikking van de haartjes.

Tijdens de behandeling worden je wenkbrauwen geometrisch omdat symmetrie hier centraal staat.

Als volgt gebruiken we henna, eventueel een epilatie en als laatst worden je wenkbrauwen verzorgd met een schoonheidsproduct.

Het effect blijft tot 1 week zichtbaar op de huid en tot 5 weken op de haartjes.

Brow styling

Brow lift

Brow Lamination of lift is een innovatieve behandeling waarbij uw weerbarstige wenkbrauwhaartjes worden geordend en naar een natuurlijke groeirichting gebogen, wat een paar weken zichtbaar blijft.

Dankzij deze behandeling krijgt u een heel hip “fluffy brow” effect. Mede, omdat ze ook worden gekleurd.

Door goede nazorg thuis met juiste preparaten kunt u het gewenste effect verlengen, worden uw wenkbrauwen geregenereerd en worden de haarzakjes gestimuleerd om sterk en gezond te blijven groeien.

GEZICHTS- EN HUIDBEHANDELINGEN

MESOTHERAPIE MET MICRONAALDEN

Mesotherapie met micronaalden is een behandeling waarbij de collageen- en elastinevezels worden mechanisch gestimuleerd en geregenereerd.

Tijdens de behandeling worden er in uw opperhuid van uw gezicht (uw nek, uw decolleté, uw lichaam of uw hoofdhuid) kleine gaatjes voorzichtig aangebracht met behulp van de specialistische kop met enkele tientallen minuscule naaldjes.

De kleine prikjes stimuleren de opperhuid. Hierdoor is de opname van werkzame stoffen veel groter.

Daardoor is uw huid klaar om speciaal geconcentreerde cocktails op de perfecte diepte op te nemen.

Het grote voordeel van mesotherapie is dat uw huid zelf collageen begint te produceren.

Resultaten na de behandeling:

GEZICHTS- EN HUIDBEHANDELINGEN

WATERSTOFZUIVERING (H2 PEEL)

Tijdens de behandeling wordt er waterstroom gebruikt, die verzadigd met waterstof is en onder hoge druk wordt ingespoten. Het gehydrogeneerde water wordt ingepompt en uitgepompt in contact met de huid.

Door het gebruik van waterstof wordt de huid gereinigd van dode huidcellen, talg- en hoornachtige afscheiding, mee-eters en onzuiverheden. Het vermindert ook het vrijkomen van vrije radicalen.

Daarnaast worden de huidontstekingen verlicht en de barrièrefunctie van de huid versterkt.

Van de gunstige effecten van deze behandeling profiteren vooral mensen met een rijpe huid dat duidelijke tekenen van veroudering vertoont, of mensen met (erstige) vormen van acne.

Waterstof dat tijdens de behandeling wordt gebruikt, neutraliseert de effecten van vrije radicalen.

Het is dus een uitstekende anti-agingtherapie. De behandeling zorgt ook voor de verbetering van het hydratatieniveau en de elasticiteit van de huid.

Na enkele waterstofzuiverings-sessies zijn de positieve effecten langdurig zichtbaar.

Dit is een behandeling, die het hele jaar door kan worden toegepast, Geschikt voor:

GEZICHTS- EN HUIDBEHANDELINGEN

CHEMISCHE PEELING

Chemische peeling is een behandeling waarbij de toplaag van uw huid wordt geëxfolieerd of opgelost en gedeeltelijk verwijderd.

Het overtollige talg wordt verwijderd en de haarzakjes en poriën gaan open, waardoor de huid actieve stoffen beter opneemt die bij verdere behandelingen in de huid gemasseerd worden aangebracht.

Daarnaast verbeteren de chemische peelings de bloedstroom in de haarvaten. De huid wordt gestimuleerd, er worden nieuwe huidcellen aangemaakt en de huid vernieuwt zich sneller. 

De stoffen, die in de chemische peeling zitten, dringen diep door in de huid en zorgen voor de wederopbouw van collageen en elastine.

Een reeks chemische peeling behandelingen zorgen voor een vernieuwing van de opperhuid en de huid. Ze hebben een verjongend en regenererend effect, verminderen de tekenen van huidveroudering, verschillende soorten verkleuring, fijne rimpels en andere onvolkomenheden.

GEZICHTS- EN HUIDBEHANDELINGEN

ZUREN PH GEN FACTOR

De nieuwe innovatieve lijn van Gen Factor pH preparaten wordt gebruikt om de pH te veranderen en op die manier een hele reeks biochemische reacties in onze huid te activeren. De preparaten worden gebruikt om verschillende soorten disfuncties en stoornissen in het functioneren van de huid te herstellen. Deze stoornissen leiden tot tal van onvolkomenheden zoals acne, huidverkleuringen, verlies van stevigheid, rimpels en verwijde haarvaten.

De preparaten beïnvloeden elk deel van de huid, die uit afzonderlijke lagen bestaat maar wel een volledig communicatief en integraal geheel vormt. Daardoor zijn wij in staat om een uitgebreide behandeling te creëren die afgestemd is op de individuele behoeften van de huid.

Verder exfoliëren ze de opperhuid niet, waardoor de behandelingen het hele jaar door uitgevoerd kunnen worden.

Heb je een vraag?

Neem contact op!